Πως νοιώθετε που η Μπρίτνευ είναι πλέον τριάντα χρονων?

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

H Britney Spears στο Harper's Bazaar ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ








 Κούκλα..Δεν νομίζετε?
Εδώ υπάρχει και η συνέντευξη




LAURA BROWN: Ποιό ήταν το καλύτερο ντύσιμο σου απο όλα?
BRITNEY SPEARS: Πήγα στα Grammys το 2002, και είχα ειλικρινά πολύ σγουρά,σγουρά μαλλιά. Φορούσα ένα κόκκινο φόρεμα.Δεν ήταν κοντό και προκλητικό: ήταν ένα μακρύ κόκκινο φόρεμα. Αυτό το ντύσιμο ήταν διασκεδαστικό.


LB: Ποιο ήταν το μεγαλύτερο στυλιστικό σου λάθος?
BS:Δέκα χρόνια πριν στα βραβεία του Billboard, Φόρεσα εκείνο το πορτοκαλί καπέλο και πορτοκαλί σουτιέν και πορτοκαλί σορτς και μοβ καλσόν.Α,είχα και μία πορτοκαλί ζακέτα!
LB: Ήταν απόκριες?
BS [γελάει]: Όχι,δεν ήταν απόκριες. Απλώς εκείνη την στιγμή νόμιζα πως δείχνω σέξυ. Αλλά.εε,Έπεσα τελείως έξω.Πίστεψα πως ήταν μια υπέροχη ιδέα να φορέσω το μοβ με το πορτοκαλί σύνολο.Ήταν σαν χρώματα του γυμνασίου.Ήμουν έτοιμη για μαζορέτα σε σχολείο και δεν το ήξερα!Ο Κόσμος μιλούσε πολύ για αυτό το ντύσιμο αλλα όχι με καλά λόγια.
LB: Τα μαλλιά σου φένονται μακρυά και στιλπνά.Τα κρεπάρεις μπροστά?
BS: Ναι,λατρεύω τις ουρές των πόνυ. Είμαι ένα wash-and-go κορίτσι.Αλλά ναι,μ'αρεσει να τα κρεπάρω.
LB: Το διασκεδάζεις που χορεύεις ξανά?
BS: Μ'αρέσει πολύ να χορεύω,οπότε είναι πολύ συναρπαστικό.Η πρόβες μου για την περιοδεία πηγαίνουν πολύ καλά.Πιστεύω οτι θα είναι το καλύτερο μου Σόου μέχρι τώρα.
LB: Θα φορέσεις και δηλητηριώδη φίδια?
BS: Χα,θα το δούμε αυτό!Ελπίζω να μην βρεθώ σε κίνδυνο πάνω στη σκηνή...
LB: Ποια τραγούδια σε κάνουν να κουνιέσαι?
BS: Λατρεύω το "S&M" και το "Only Girl" απο την Rihanna!Για αυτό συμμετείχα στο "S&M" remix. Η Rihanna είναι πολύ cool.Μου αρέσει πολύ.
LB: Όλοι έχουν αρρώστια με τον Justin Bieber. Έχεις γνωριστεί μαζί του? Θα ήθελες ποτέ να δουλέψεις μαζί του?
BS: Πιστεύω πως είναι λατρευτός.Μόλις είδα την ταινία του και πραγματικά δεν είχα συνηδειτοποιήσει πόσο μεγάλος ήταν.Είναι τεράστιος,είναι Άνδρας! Ένα μεγάλο μέρος της ταινίας μοιάζει με το τι έκανα εγώ όταν ξεκινούσα την καριέρα μου.Έκανα μια πρόμο-περιοδεία για ένα χρόνο,Πήγαινα σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και όλα αυτά.Ήταν πολύ όμορφο να βλέπω τις ομοιότητες μας! 
LB: Το "It's Britney, bitch" είναι πλέον κλασσικό,όμως λες πως είσαι λιγότερο σκύλα και περισσότερο ανυπόμονη.Τι σε κάνει ανυπόμονη?
BS: Όταν τα πράγματα κρατάνε για πολύ ώρα,πραγματικά πεισμώνω!Άρα όταν ξέρω οτι τα πράγματα πρέπει να ακολουθήσουν έναν συγκεκριμένο δρόμο(γελάει)και όταν είναι η δική μου στιγμή του μήνα. 
LB: Τι σε κάνει να ξεκαρδίζεσαι στα γέλια?
BS: Όταν οι άνθρωποι πέφτουν κάτω και τρέχουν μέχρι να σκοντάψουν.Δεν θέλω να γίνω αφιλότιμη αλλα δεν μπορώ να το αλλάξω.Αν πραγματικά πονάνε,νιώθω άσχημα,όμως αν είναι ατύχημα και σηκώνονται κι είναι μια χαρά,τότε πρέπει να γελάσω. 
LB: Πέρασαν ήδη 8 χρόνια απο όταν φίλησες την Madonna στα βραβεία του MTV. Τι έχεις μάθει απο εκείνη?
BS: Βασικά την είδα πριν μερικές εβδομάδες σε ένα πάρτυ. Πιστεύω οτι με βοήθησε να μείνω ειλικρινής απέναντι στον εαυτό μου.Φένεται απλό να το λέω αυτό αλλά το έκανε πράξη,δεν με άφησε απλώς στα λόγια.Υπάρχουν τριγύρω μας τόσοι άνθρωποι που θα σου πουν την γνώμη τους,μα εσύ πρέπει να ακολουθήσεις το ένστικτο σου.
LB: Έχεις πει οτι η Jennifer Lopez σε εμπνέει επαγγελματικά.Θα ήθελες ποτέ να ήσουν κριτής στο American Idol?
BS: Θα μπορούσα! Θα ήταν υπέροχο.Παρ'όλα αυτά δεν θα ήμουν αυστηρή ως κριτής,πιστεύω...
LB: Τι πιστεύεις για την Lady Gaga?
BS: Είναι μοναδική και εκπληκτικά ταλαντούχα.Την λατρεύω επειδή πάντα έχει άποψη για όλα και δίνει το δικό της στυλ σε ότι κι αν κάνει..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές προβολές σελίδας